Cateringowe Menu Sylwestrowe 2021

KOLACJA TRZYDANIOWA

PRZYSTAWKA

– TATAR Z ŁOSOSIA Z PESTO PIETRUSZKOWYM I BAGIETKĄ KORZENNĄ. 

LUB

– POLĘDWICA WOŁOWA MARYNOWANA NA ZIMNO Z PŁATKAMI PARMEZANU Z SOSEM VINEGRET MIODOWYM I KAPARAMI.  

DANIE GŁÓWNE

-POLĘDWICZKI WIEPRZOWE(SOUS VIDE) W SOSIE BOROWIKOWYM, PIECZONE ZIEMNIAKI PO KRAKOWSKU, ZESTAW SURÓWEK.

LUB

– MEDALIONY Z INDYKA (SOUS VIDE) W SOSIE SEROWYM ROKPOL, POLENTĄ KUKURYDZIANA, ZESTAW SURÓWEK  

DESER

SZARLOTKA Z SOSEM ANGIELSKIM (WANILIOWY)

LUB

SERNIK Z SOSEM WIŚNIOWYM

CENA 85ZŁ / OS.

PRZY ZAMÓWIENIU 6 ZESTAWÓW   460 ZŁ

PRZY ZAMÓWIENIU 10 ZESTAWÓW 760 ZŁ   

PAKIET ZIMNA PŁYTA +SAŁATKI+ PRZEKĄSKI COCTAILOWE  

– PIECZONE MIĘSA (SCHAB, KARCZEK), WĘDLINY, ŚLEDZIE W DWÓCH SMAKACH, GALARETKA DR. MINI DESKA SERÓW  

 – SAŁATKI: GRECKA Z OLIWKAMI I SER FETA, TUŃCZYKOWA Z MAKARONEM, TORTELINI Z SZYNKĄ, GYROS, MEKSYKAŃSKA Z WĘDZONYM KURCZAKIEM, DO WYBORU DWIE POZYCJE.

KANAPKA BANKIETOWA Z MUSEM Z SUSZONYCH POMIDORÓW

-KANAPKA BANKIETOWA Z SZYNKĄ, POMIDOREM I OGÓRKIEM 

– MINI WRAPY (TORTILLA)  Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM I GRILLOWANYMI WARZYWAMI 

– MINI WRAPY (TORTILLA)  Z POLĘDWICZKĄ WIEPRZOWĄ I ZIELONYM PIEPRZEM

– KRUCHE BABECZKI Z MUSEM Z TUŃCZYKA I KAPARAMI

– KRUCHE BABECZKI Z TATAREM ZE ŚLEDZIA
 
CENA 60ZŁ/ OS
PRZY ZAMÓWIENIU 6 ZESTAWÓW    325 ZŁ
PRZY ZAMÓW IENIU 10 ZESTAWÓW 540 ZŁ   


MENU „PARTY”

– PIZZA 23 CM. MAŁA KOMPOZYCJA (3 DOWOLNE SKŁADNIKI)
– MINI BURGER DROBIOWY 2 SZT.
– MINI BURGER WOŁOWY    2 SZT.
– FRYTKI
– SOS CZOSNKOWY, SOS BBQ

KANAPKA BANKIETOWA Z MUSEM Z SUSZONYCH POMIDORÓW

-KANAPKA BANKIETOWA Z SZYNKĄ, POMIDOREM I OGÓRKIEM 

– MINI WRAPY (TORTILLA) Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM I GRILLOWANYMI WARZYWAMI  

– MINI WRAPY (TORTILLA)  Z POLĘDWICZKĄ WIEPRZOWĄ I ZIELONYM PIEPRZEM

– KRUCHE BABECZKI Z MUSEM Z TUŃCZYKA I KAPARAMI

– KRUCHE BABECZKI Z TATAREM ZE ŚLEDZIA

CENA 70ZŁ/ OS.

 PRZY ZAMÓWIENIU 6 ZESTAWÓW   380 ZŁ
PRZY ZAMÓWIENIU 10 ZESTAWÓW 630 ZŁ