SYLWESTER 2017

Zapraszamy naszych gości od godziny 19:00

 

 

Menu sylwestrowe:

Przystawka

  • Parfait z wątróbki drobiowej na sosie  malinowym

Danie główne

  • Kotlety z warchlaka w sosie rumianym, ziemniak  pieczony,
  • Purée marchewkowo – dyniowe z chili.

Deser

  • Sernik korzenny z sosem wiśniowym.

Danie gorące

  • –  Baszta z indyka, kuskus, spaghetti warzywne
  • II – Kwaśnica z pieczonym żeberkiem.

ZIMNY BUFET

  • Mięsa pieczone, wędliny, pasztet z sosem żurawinowym
  • Kęski drobiowe na ostro
  • Rozbef z chrzanem, galareta wieprzowa,
  • Terrina rybna ze szpinakiem w liściach  norii
  • Caprese, mini tarty z musem sera koziego
  • Galantyna drobiowa, kęski wieprzowe w boczku
  • Szaszłyki w sosie satay
  • Sałatka kalafiorowo/romanesku/
  • Sałatka z krewetkami i mango

Słodki bufet

  • Fontanna czekoladowa z przekąskami
  • Mix deserowy

Napoje zimne i gorące 

  • Soki, woda mineralna
  • Kawa, herbata
  • but. Wina musującego na 4 /os.
  • Wódka lub wino  1but /2 os.